diumenge, 1 d’abril del 2012

Aliments que fan guanyar milions

Aquesta es una entrada amb data de caducitat, hi ho es perquè els dos documentals que us recomanem només estaran disponibles a la web del C33 fins al 8 d'Abril.

Però vaja, ara que be setmana santa segur que trobareu una estona per a descobrir com funciona la industria de l'alimentació manipulativa.

Bet aqui els enllaços i les sinopsis del C33


L'era de l'abundància: L'humil bol de cereals és l'èxit més brillant de la moderna indústria de l'alimentació. Ha transformat la manera com mengem i vivim.

L'olla d'or: A través del iogurt podem analitzar la nostra relació amb l'alimentació i la salut. Aquest episodi explica com van néixer els aliments funcionals i com els canvis en el nostre estil de vida i la nostra obsessió amb la salut han donat forma i sentit als canvis en la indústria alimentària. Aquest és el relat sobre la manera com la salut ha esdevingut la pedra filosofal d'aquest negoci. Explica la història de la batalla entre el gust i la salut, en què lluiten aferrissadament les grans companyies de l'alimentació. Les firmes proclamen la salubritat dels seus productes, però la recerca independent no sempre la certifica. Aquests simpàtics bacteris fan realment el que ells ens diuen que fan?


Que ho gaudiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada